Bilder och sånt...

Någon större stjärna på att fotografera har jag aldrig varit. Nu när jag kommit till åren så lider jag dessutom av tremor, vilket gör att jag darrar rejält så fort jag aktiverar någon muskel. Således har bilderna en tendens att inte bli så bra.

Egentligen borde jag kunnat lärt mig och kanske haft ett visst "fotografiskt sinne" eftersom min farfar var fotograf och så även min faster. Min bror tog senare över den stafettpinnen och drev fotoaffär/atelje i flera år. Nu har dessutom yngsta dottern börjat på ett företag i Falkenberg som heter AtranVelo. De tillverkar cykeltillbehör och hon är deras ansvariga när det gäller reklam och marknadsföring. Jag är ingen proffsbedömare, men måste säga att hon verkar ha fått den "fotografiska ådran" som jag saknar. Dessutom har hon designat hela deras katalog, och det blev i mitt tycke riktigt bra. Vill du kika i den så finns den här: Katalog 2024. Lite smakprov på hennes bilder kommer här under. Frugan har dessutom fått ställa upp som modell.








Kommentarer

  1. Bra katalog, jag som just köpt en enkel cykelkorg såg några bra alternativ i katalogen. Trevlig bilder här i inlägget.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar